Sådan sletter du en label

Denne artikel beskriver, hvordan du sletter en label fra en liste.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Som udgangspunkt kan du slette en label ved at finde den pågældende liste og label under Indstillinger > Lister og herefter klikke på skraldespandsikonet til højre for den pågældende label:

Denne label vil herefter ikke være synlig i listen og i rullemenuen på bilag i oversigten.

Undtagelser

• Listen med betalingsmetoder for kvitteringer kan ikke redigeres, så labels i denne liste kan ikke slettes. Skraldespandsikonet vil desuden ikke være synligt på listen.

• Andre lister, såsom kategorier eller projekter og omkostningsnumre, der er i brug i en integration, kan godt redigeres, men da kategorier, projekter og omkostningsnumre automatisk opdateres af integrationen en gang i timen, vil en slettet label automatisk blive oprettet igen, når integrationen bliver opdateret.