Når en medarbejder forlader virksomheden...

... skal du være opmærksom på at sikre, at Corpay One fortsat fungerer korrekt. Denne artikel giver en række tips til dette.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

✔ Overfør ejerskab til en ny medarbejder

Hvis medarbejderen står som kontoejer på jeres virksomhedskonto, skal du huske at overdrage ejerskabet fra medarbejderen til en anden medarbejder. Dette kan kun gøres af den eksisterende kontoejer, så sørg for at få det gjort, før medarbejderen forlader virksomheden.

✔ Opdater integration til ERP-system

Hvis medarbejderen har opsat en af Corpay Ones integrationer med jeres ERP-system, vil Corpay One miste adgangen til ERP-systemet, når medarbejderen forlader virksomheden. Når du forsøger at slette medarbejderen, vil du derfor blive bedt om at genkonfigurere integrationen, før du kan slette medarbejderen.

• Med "genkonfigurere" menes der, at du skal åbne opsætningen til integrationen til ERP-systemet og herefter gennemgå og gemme opsætningen. Du behøver med andre ord ikke at foretage nogle ændringer i integrationsopsætningen - kun gå den igennem og gemme den. Herefter vil Corpay Ones adgang til ERP-systemet "overføres" til din bruger, og al bilags- og betalingsdata vil fortsat blive overført til din virksomheds ERP-system som normalt.

✔ Opdater workflows

Så længe medarbejderen indgår i en eller flere workflows, kan medarbejderen ikke fjernes fra virksomheden. Derfor skal du huske at sørge for, at medarbejderen ikke indgår i nogen workflows under Avanceret > Workflow, før du fjerner medarbejderen.

• Hvis medarbejderen indgår i et workflow, der er aktiveret af et eller flere bilag, kan du finde tips til at foretage de nødvendige ændringer af workflowet i denne artikel.

✔ Vælg en ny standardgodkender

Hvis medarbejderen er udpeget som standardgodkender for bilag, som ikke aktiverer nogen workflows, så skal du huske at udpege en ny medarbejder som standardgodkender under Indstillinger > Avanceret > Workflow, så du sikrer, at ingen bilag går uden om godkendelse.

✔ Vælg ny medarbejder som godkender af workflow-ændringer

Hvis medarbejderen var valgt til at godkende ændringer af workflow-ændringer (under Indstillinger > Avanceret > Workflow), skal du huske at vælge en anden medarbejder til dette, så du sikrer, at ingen workflows bliver oprettet, ændret eller slettet, uden det bliver godkendt af et ekstra sæt øjne.