Hvordan tilføjer jeg bilag?

I denne artikel beskriver vi helt overordnet, hvordan du kan tilføje bilag til din virksomhedskonto.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Du kan tilføje bilag til Corpay One på tre måder:

1. Tag et billede af et papirbilag med Corpay One til smartphone

Tag et billede af en faktura, -kreditnota eller -kvittering med Corpay One til iOS og Android

2. Modtag digitale bilag på din virksomheds Send & Scan-adresse

Videresend selv eller lad en leverandør sende bilag som PDF-, JPG- eller PNG-filer direkte til din virksomheds unikke Send & Scan-adresse, som automatisk oprettes i forbindelse med, at du tilmelder din virksomhed til Corpay One.

• Din virksomhed har to Send & Scan-adresser: én til fakturaer og kreditnotaer, som slutter på @bills.corpayone.com og én til kvitteringer, som slutter på @receipts.corpayone.com.

3. Tilføj bilaget på din konto på Corpay One hjemmeside

Tilføj et bilag som PDF-, JPG- eller PNG-fil via Corpay Ones web-app ved at klikke på Tilføj bilag under Bilagshåndtering (den første side, du ser, når du er logget ind) og herefter vælge, om du ønsker at tilføje en faktura, en kreditnota eller en kvittering. Du kan derefter tilføje et bilag ved enten at vælge det fra en mappe på din computer eller trække filen til siden i din browser.

• NB: For at Corpay One kan behandle dine kvitteringer korrekt, skal du sørge for, at din virksomhedskonto er sat op til at understøtte kvitteringer. Dét kan læse mere om her

4. Modtag EAN-fakturaer direkte i Corpay One

Med Corpay Ones integration til Sproom kan du nemt modtage EAN-fakturaer direkte på din konto i Corpay One. Det eneste krav er, at du bruger Sproom til dine EAN-fakturaer.

• Læs mere om EAN-fakturaer i Corpay One her.