Fakturahåndtering
Sådan skifter du betalingsmetode for et bilag

Hér er en vejledning til manuelt at skifte betalingsmetode for bilag i Corpay One.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Du kan nemt skifte betalingsmetode for dine bilag i Corpay One.

Processen ser ens ud for fakturaer og kvitteringer, men udvalget af betalingsmetoder og opsætningen varierer dog for de to bilagstyper, da betalingsmetoder for fakturaer skal bruges til rent faktisk at gennemføre betalinger via Corpay One, og da betalingsmetoder for kvitteringer udelukkende bruges til at vise, hvilken betalingsmetode blev brugt til det køb, som kvitteringen blev givet for.

Nedenfor vil du få alle nødvendige oplysninger om dette og om, hvad du selv skal gøre.

Skift af betalingsmetoder for fakturaer

Find den faktura, som du ønsker at ændre betalingsmetode for, i din oversigt, og klik på det lille blyantikon i feltet Betalingsmetode. Du skal nu vælge den ønskede betalingsmetode fra rullemenuen, som åbnes. Her kan du også tilføje en ny betalingsmetode, som derefter kan vælges for fakturaen:

Skift af betalingsmetoder for kvitteringer

For at Corpay One kan behandle din virksomheds kvitteringer, skal du først sørge for manuelt at have oprettet en liste med alle de betalingsmetoder, som bruges i virksomheden. Dét kan du læse mere om her (dette gælder ikke, hvis du bruger Corpay Ones integration til Billy).

Find den kvittering, som du ønsker at ændre betalingsmetode for, i din oversigt, og klik på rullemenuen for betalingsmetoder til kvitteringer. I rullemenuen kan du vælge den ønskede betalingsmetode.