Kom godt i gang med Corpay One
Forbind dit regnskabssystem
Sådan forbinder du Corpay One med dit økonomisystem

Her får du en introduktion til de trin, du skal igennem for at forbinde Corpay One med din virksomheds ERP-/økonomisystem.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Før Corpay One kan begynde at overføre bilags-, betalings- og leverandørdata til din virksomheds økonomisystem/ERP-system (eller andre tredjepartsplatforme), skal du selv sætte en integration op mellem de to platforme. Følg nedenstående trin for at komme i gang med dette.

1. Gå først til Indstillinger > Integrationer via sidemenuen til venstre. Du befinder dig nu på integrationsoversigten, hvorfra du kan tilgå alle Corpay Ones integrationer:

2. Klik nu på Læs mere på den integration, som passer til din virksomheds økonomisystem, for at komme videre til integrationens egen side:

3. Nu begynder selve integrationsopsætningen. Denne opsætning ser forskel ud fra integration til integration. Du kan finde mere detaljerede opsætningsguides til alle integrationerne ved at gå til samlingen Økonomisystemer, integrationer og bogføring her i vores hjælpecenter, eller ved at klikke på den ønskede integration nedenfor.

Opsætningsguides til integrationer