Kom i gang som Advisor

Brug denne artikel som guide, når du skal starte om som ny Corpay One-Advisor.

Frederik Riis avatar
Skrevet af Frederik Riis
Opdateret over en uge siden

Før du kan blive Advisor

For at blive Corpay One-Advisor skal du være ansat i en en bogholderi- eller revisionsvirksomhed. Hvis du er dét, skal du først tilmelde dig Corpay One på vores hjemmeside, og herefter kan du kontakte os for at få ændret kontoen til en Advisor-aftale.

Som Advisor kan du administrere alle dine kunder i Corpay One og tilbyde dem en lang række fordele for at automatisere og effektivisere deres bogholderi.

Du kan administrere alle dine kunder gennem en særlig portal kaldet Advisor Dashboard.

Tilgå Advisor Dashboard

1. Klik på dit navn nede i venstre hjørne af siden:

2. Klik på Skift konto:

3. Klik så på knappen Advisor Dashboard:

Nu er du på dit Advisor Dashboard!

Tag din Advisor-aftale i brug

Herunder kan du se, hvilke muligheder du har i hver enkel menu i Advisor Dashboard.

1. Personale

Her kan du invitere medarbejdere i dit personale, som skal bruge Corpay One til jeres kunder.

• Læs mere om, hvordan du inviterer personale her, eller gå direkte til Personale her.

2. Adgangsgrupper

Med adgangsgrupper kan du nemt give dit personale adgang til kunder i Corpay One. Personale, der deler adgangsgruppe med en kunde, har adgang til denne kunde.

• Læs mere om adgangsgrupper her, eller gå direkte til Adgangsgrupper her.

3. Workflow

I dit Advisor Dashboard kan du nemt oprette workflows og workflow-skabeloner, som kan bruges på tværs af dine kunder.

• Læs mere om workflow-skabeloner her, eller gå direkte til Workflow her.

4. Kunder

Her kan du oprette nye kunder og administrere eksisterende kunder.

• Læs mere om, hvordan du opretter nye kunder i vores trin-for-trin-guide her, eller gå direkte til Kunder her.

NB: Opsæt din virksomheds egen Corpay One-konto

Ud over dit Advisor Dashboard har du selvfølgelig også en regulær Corpay One-konto til din virksomhed, så du kan bruge Corpay One internt til dine egne bilag. Du kan tilgå denne konto ved at klikke på din egen virksomhed under Kunder i Advisor Dashboard og herefter klikke på Gå til kunde.

For at tage Corpay One ordentligt i brug til din egen virksomhed anbefaler vi, at du gennemfører følgende trin på din egen Corpay One-konto:

1. Verifikation

Efter kontoen er oprettet, skal du verificere dig selv og din virksomhed. Læs mere om kontoverifikation i Corpay One her.

2. Betalingsmetoder

Tilføj en betalingsmetode under Bilagshåndtering → Betalingsmetoder (kun aktuelt, hvis betalingskomponenten Pay er aktiveret). Læs mere om betalingsmetoder i Corpay One her.

• Vær opmærksom på, at dette trin ikke nødvendigvis kan færdiggøres samme dag alt efter din bank. Læs mere om dette her.

3. Medarbejdere

Invitér dine medarbejdere til Corpay One under Indstillinger → Medarbejdere . Læs mere om medarbejdere i Corpay One her.

4. Lister

Opret en liste med betalingsmetoder/modkonti til kvitteringer under Indstillinger > Lister (ikke aktuelt hvis du skal forbinde Corpay One med Billy). Læs mere om kvitteringer i Corpay One her.

5. Integrationer

Sæt integration op til dit ERP-system under Indstillinger > Integrationer. Du kan finde guides til Corpay Ones integrationer her.

6. Workflows

Opret de workflows, som skal bruges til automatisk at udpege godkendere, udføre automatiske handlinger såsom kontering, tilføjelse af noter eller valg af valutakonti, og meget mere (kun aktuelt, hvis Workflow-komponenten er aktiveret) under Avanceret > Workflow.

• Det anbefales, at man opretter et simpelt basis-workflow, som sikrer, at bilag der ikke opfylder kriterierne for andre workflows altid går gennem tilstrækkelig godkendelse.

• Overvej, om der skal oprettes obligatoriske workflows, som altid skal gennemføres, før et bilag kan blive endeligt godkendt.

7. Avancerede indstillinger

Sørg for at tage stilling til, hvilke avancerede indstillinger skal slås til under Indstillinger > Avanceret. Læs mere om avancerede indstillinger i Corpay One her.

Du bør nu kunne gå i gang med at bruge Corpay One!